Villiketut Edustuksen vieraaksi

Kings saa tänään pilvisenä tiistai-iltana vastaansa Kettulanlahden pyhätöllä sarjan viidentenä olevan Villiketut Jyväskylästä. Edustus lähtee hakemaan revanssia kevätkierrokselta, jolloin ottelu päättyi jyväskyläläisten 3-1 -voittoon.

Kingsiltä poissa ovat loukkaantuneet Joel Hyvönen sekä Röppästen veljespari Roope ja Oskari, huonon kunnon vuoksi Aarne Sipola sekä muista syistä Miikka Viljakainen, Sampo Honkanen sekä Justus Haataja.

Ottelu alkaa Kettulanlahdessa kello 19.45, jolloin kuningaslauma on varmasti valmiina taistelemaan tärkeistä pisteistä ajatellen kärkikahinoita. Kentältä löytyy varmasti myös sisuuntunut kotijoukkue, viime ottelussa kun Riverball kuritti kuninkaita nöyryyttävin 4-0 -lukemin. Mikäs se olisi parempaa tiistai-illan viihdettä kuin tulla katsomaan ja kannattamaan Kuopion kuninkaat voittoon?

Eilen treeneissä oli hyvä tekemisen meininki. Itsehän olin enemmänkin sivustaseuraaja kuin pelintekijä. Ehkä joku päivä minäkin pysyn mukana peleissä., kommentoi tänään huoltajana mukana oleva Aarne Sipola.