Viisi jatkosopimusta

Kuninkaiden joukkue kaudelle 2020 kasvoi perjantaina viidellä sopimuspelaajalla, kun Jaakko Kasurinen, Roope Röppänen, Asko Vepsäläinen, Aleksi Tammi ja Lauri Mielonen laittoivat nimensä jatkosopimuksiin.

Pääasiassa laidalla viihtyvällä ja viime vuosina kapteenistoon kuuluneella Jaakko Kasurisella alkaa Kuninkaissa viides täysi kausi. Kasurisen viime kautta vaikeuttivat ongelmat nilkkojen kanssa, mutta silti vyölle kertyi 15 ottelua joissa syntyi 6 maalia. Topparin paikalla luutivalla Roope Röppäsellä alkava kausi Kuninkaissa on kaikkiaan kuudes. Viime kaudella vanhemmalla Röppäsen veljeksistä kertyi 16 ottelua joissa syntyi toppariksi mukavat 4 maalia.

Keskikentän keskustassa peliä pyörittävällä Asko Vepsäläisellä tuleva kausi on kuudes kuningasnutussa. Kausi 2016 loppui lyhyeen pahan polvivamman vuoksi, mutta sen jälkeen otteluiden määrä on ollut nousujohteinen ja viime kaudella vastuuta tuli 16 ottelussa. Aleksi Tammi saapui Kuninkaisiin viime kaudelle Turun Weikoista. Laitapakkina pelaava pienikokoinen väkkärä pelasi viime kaudella kaikkiaan 17 ottelua ja kuului eniten vastuuta saaneisiin pelaajiin. Laitapakkina ja linkkinä viihtyvällä Lauri Mielosella tuli viime kaudella 100 sarjaottelua täyteen Kuninkaissa. Kingsin junioreissa pelannut Mielonen teki debyytin Edustusjoukkueessa jo kaudella 2011 ja näin ollen nyt alkava kausi on Mieloselle jo kymmenes. Viime kaudella Mielonen oli ainoa pelaaja, joka pelasi jokaisessa Edustusjoukkueen sarjaottelussa.

Kuninkaiden ensimmäinen harjoitusottelu on luvassa maanantaina 6.1. kun klo 13.30 alkavassa ottelussa vieraaksi saapuu LehPa. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja halliin mahtuu 500 ensimmäistä katsojaa.