Sarjapaikat varmistettu – Edustus aloittaa valmistautumisen kauteen

Sekä Edustusjoukkueen, että Akatemian kauden 2020 sarjapaikat ovat varmistuneet. Edustusjoukkue jatkaa Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa kaudella 2020. Joukkueen rakentaminen on alkanut ja mahdollisista pelaajasopimuksista tiedotetaan myöhemmin. Akatemia puolestaan jatkaa Nelosessa. Viime kaudella Itä-Suomen Nelossa putoajan paikalle toiseksi viimeiseksi sijoittunut Akatemia säilyy Nelosessa Kiteen Urheilijoiden luovuttua sarjapaikastaan. Näin ollen Kings pystyy myös ensi kaudella tarjoamaan mahdollisuuden pelata sekä Kolmosta, että Nelosta saman seuran alaisuudessa.

Sarjapaikkojen varmistuminen tuo lisää rauhaa toimintaan ja nyt voidaan todenteolla lähteä rakentamaan molempia joukkueita kohti juhlavuotta. Pelaajapolun jatkaminen on meille tärkeä asia ja sarjapaikka sekä Kolmosessa, että Nelosessa palvelee molempien joukkueiden pelaajien kehitystä. – Puheenjohtaja Kalle Holopainen.

Edustusjoukkue aloittaa harjoittelun kohti tulevaa kautta tiistaina 19.11. Edustusjoukkueessa pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä joko puheenjohtaja Kalle Holopaiseen (044 033 8433) tai Esa-Pekka Vartiaiseen (044 536 1158).