Ritala ja Parhiala jatkavat

Kuninkaat solmivat jälleen kaksi uutta jatkosopimusta, kun maalivahti Miika Ritala ja keskikentän työmyyrä Juuso Parhiala laittoivat allekirjoituksensa jatkopapereihin.

Tänä vuonna 28 vuotta täyttävä Ritala saapui Kuninkaisiin Kokkolan Pallo-Veikkojen organisaatiosta kaudelle 2016 ja on sen jälkeen kantanut isoimman vastuun tolppien välissä. Virallisia sarja-otteluita Kings paidassa on kertynyt 49 kappaletta. Ritala teki debyytin Kakkosessa KPV:n paidassa kaudella 2013, mutta seuraava vuonna tullut paha polvivamma pilasi koko kauden 2014.

Parhiala kuuluu joukkueen kokeneimpaan kaartiin. Useana vuotena valmentajan luottopelaajaksi valittu ja kapteenina toiminut Parhiala on saanut jalkapallokasvatuksen Pietarsaaren Jarossa. Jo nuorena Kuopioon muuttanut Parhiala teki debyytin Kings-paidassa Kakkosessa loppukaudesta 2008. Keskikentän keskellä parhaiten viihtyvä Parhiala on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös tarvittaessa topparina. Virallisia sarja-otteluita Parhialalle on kertynyt Kings paidassa yhteensä 146, joissa on syntynyt 21 maalia.

Kuninkaiden harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Joensuussa LehPan vieraana. Lisää sopimusuutisia luvassa viikonlopun jälkeen.