PK-37 Kuninkaiden vieraaksi perjantaina

Kuninkaiden matka Itä-Suomen Kolmosessa jatkuu jälleen perjantaina, kun PK-37 Iisalmesta saapuu vieraaksi. Kaudet 2017-2019 Kakkosessa pelannut PK-37 tippui viime kauden päätteeksi Kolmoseen ja janoaa pikaista paluuta takaisin pykälää korkeammalle sarjatasolle. Itä-Suomen Kolmosen AC-lohkoa on ehditty pelaamaan kolme kierrosta ja sarjakärjessä porhaltaa viime vuosien kestomenestyjä, jyväskyläläinen FC Blackbird. Vierailija PK-37 löytyy sarjataulukon sijalta kolme neljällä pisteellä ja Kuninkaat sijalta kuusi kolmella pisteellä.

Kuninkaiden kausi on lähtenyt käyntiin yhdellä tappiolla ja viime maanantaina Iisalmesta PAVE:n vieraana napatulla voitolla. Kuninkaiden ratkaisijana Iisalmessa oli kuluvalla viikolla syntymäpäiväänsä viettänyt Jaakko Kasurinen. Vierasjoukkue PK-37 on pelannut jo kolme ottelua joista tuloksena värisuora (voitto, tasapeli ja tappio).  Vierailijoiden kauden ensimmäinen tappio tuli lauantaina AC Barcan vieraana lukemin 2-1 ja tätä ennen iisalmelaiset pelasivat tasan 1-1 LehPaa vastaan sekä kaatoivat paikallisvastustajansa PAVE:n sarja-avauksessa selvin 4-1-lukemin.

Edellisen kerran Kuninkaat ja PK-37 ovat pelanneet vastakkain kilpailullisessa ottelussa kaudella 2016, jolloin iisalmelaiset vetivät pidemmän korren kotonaan lukemin 6-1 ja Kuopiossa pelatussa ottelussa 0-3. Joukkueet kohtasivat tammikuussa harjoitusottelussa Iisalmen pienessä jalkapallohallissa ja tuolloin isännät olivat parempia lukemin 5-1.

Vierailijoiden vakioavauskokoonpanosta sivussa on varmuudella pelikiellossa oleva Visa Kettunen ja epävarmoja ovat vammojaan parantelevat Samu Vidgren ja Tuomas Halonen. Kuninkaiden poissaololista pysyy edelleen samanlaisena kuin aikaisemminkin Henri Hämäläisen, Juuso Parhialan ja Hannes Heinosen parannellessa vammojaan. PAVE-ottelussa iskun päähänsä saanut ja tauolla vaihtoon otettu Roope Röppänen on toipunut jo pelikuntoon.

Hyvällä fiiliksellä odotellaan perjantain ottelua. Syntymäpäivän kunniaksi olisi hienoa napata viikon sisään toinen iisalmelaispäänahka. Toki tiedetään, että PK:lla on vahva porukka, mutta kurinalaisella puolustuspelaamisella ja aktiivisella otteella hyökkäyspäässä meillä on varmasti täydet mahdollisuudet ottelussa, puntaroi Jaakko Kasurinen ottelun aattona.

Rauhalahdesta löytyy jälleen kahvio ja katsojien toiveesta myös makkaraa on tällä kertaa myynnissä. Yleisöä pyydetään huomioimaan, että ainoastaan käteinen käy maksuvälineenä.

KINGS SC vs. PK-37 perjantaina 3.7. klo 19:45 Rauhalahdessa, otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!