PAVE vieraaksi Itkonniemeen

Kuninkaiden pelit jatkuvat jälleen tiistaina, kun PAVE Iisalmesta saapuu Itkonniemen sametille. Kings otti tänään tuntumaa nurmeen ja tekeminen treeneissä näytti hyvältä ja keskittyneeltä. Kuninkaat lähtevät otteluun sarjan toiselta paikalta vain pisteen jäljessä yhden ottelun enemmän pelannutta ToU:ta. Vierailija PAVE löytyy sarjataulukon sijalta viisi. Se on napannut neljästä pelaamastaan ottelusta kaksi voittoa (KuPS/2 ja LehPa) sekä tasapelin Raikun vieraana. Kauden ainoan tappionsa PAVE kärsi kotonaan NP-H:lle lukemin 0-3.

Kuninkaat pääsevät otteluun laajalla ringillä. Poissa ovat armeijan loppusodassa olevat Oskari Röppänen ja Janne Ekonsalo sekä matkoilla olevat Sampo Honkanen, Jaakko Kasurinen ja Gentrit Perquku. Kuninkaat saavat myös mieluisan lisän kokoonpanoon, kun viime kaudelta tuttu Jere Tikkanen palaa joukkueen rosteriin.

”Ensimmäistä ottelua nurmella on odotettu. Luvassa on varmasti fyysinen ottelu ja etenkin erikoistilanteissa vahva vastustaja, joten omassa päässä pitää olla nöyränä ja haluta voittaa joka tilanne. Lähdetään jatkamaan voittoputkea ja hakemaan kauden ensimmäistä nollapeliä. Lisäksi Jere Tikkasen paluu tuo lisää vaarallisuutta hyökkäyspäähän.”, kommentoi valmentaja Kalle Holopainen ottelua edeltävänä iltana.

KINGS SC vs. PAVE tiistaina 30.5. klo 19:45 Itkonniemi, Tervetuloa!