OTTELURAPORTTI: Akatemia jäi pistejakoon KiUn isäntänä

Akatemian ottelut jatkuivat äitienpäivänä helteisellä Savon Sanomat Areenalla kun vierasjoukkueeksi saapui Kiteen Urheilijat. Molemmat joukkueet hukkailivat maalipaikkoja ja lopputuloksena oli 0-0 -tasapeli.

Tunnustelevan alun jälkeen Akatemia otti pelin hallintaansa ja vierasjoukkue KiU pyrki ratkaisuihin vastahyökkäyksillä ja erikoistilanteilla. Akatemia loi ottelun aikana useita maalipaikkoja, mutta ruuti oli yhtä märkää kuin Edustuksella perjantaina Jyväskylässä. Kun vastustajan maalivahti otti pari hyvää torjuntaa ja Akatemian maalivahti Eetu Huttunen esitti myös osaamistaan, päädyttiin ottelussa pistejakoon.

Meillä oli riittävästi paikkoja pelin ratkaisemiseen, mutta tänään tuntui että palloa ei vain yksinkertaisesti saada mistään sisään. Positiivista on, että omaan päähän ei mennyt yhtään maalia ja Hude joutuikin pari hyvää torjuntaa ottamaan. Molemmilla joukkueilla taisi olla yhteensä noin kymmenen todellista maalipaikkaa ja tasapeli on kyllä todellinen pettymys, kertasi päävalmentaja Jouni Karppinen ottelua.

Akatemian ottelut jatkuvat jälleen lauantaina, kun Raiku saapuu vieraaksi Savon Sanomat Areenalle. Ottelu alkaa ennakkotiedoista poiketen klo 16.30. Sitä ennen Edustus pelaa keskiviikkona ensimmäisen kotiottelunsa, kun SC Riverball saapuu vieraaksi Litmaselle.