OTTELUENNAKKO: ToU vieraaksi Kettulanlahteen

Kuninkaiden ottelut jatkuvat tänään Kettulanlahdessa kun Toivalan Urheilijat asettuvat vastaan klo 19.45 alkavassa ottelussa. Molemmat kärsivät edelliskierroksella tappion. Kuninkaat taipuivat puolen tunnin ylivoimastaan huolimatta Villiketuille luvuin 3-1 ja toivalalaiset hukkasivat kahden maalin johtonsa viimeisen 20 minuutin aikana kun Äänekosken Huima nousi takaa 3-4 -vierasvoittoon lisäajan osumalla. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa tasapisteissä ja neljä pistettä sarjakärki Villikettuja perässä.

Kuninkailla on edelleen poissaoloja kun loukkaantumisen takia sivussa ovat Jarkko Pirinen ja jo osittain harjoituksiin palannut Miika Ritala. Lisäksi poissa ovat pelikieltoaan vielä tässä ottelussa kärsivä Juho Kolehmainen sekä muista syistä Justus Haataja, Jaakko Kasurinen, Aarne Sipola ja Jere Tikkanen. Akatemiasta kokoonpanoa tulevat täydentämään Konsta Heikkinen sekä Kalle Hartikainen.

Vastaan tulee varmasti ärsytetty ja kaikkensa antava joukkue. Viimeistelytreeneissä tekeminen näytti hyvältä ja lähdetään hakemaan paluuta voittokantaan. Poissaoloja on vieläkin, mutta iskukykyinen ryhmä saadaan liikkeelle, pähkinöi päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen ottelua.

Ottelu alkaa Kettulanlahden kentällä klo 19.45, Tervetuloa!