OTTELUENNAKKO: Riverball Edustuksen vieraaksi Litmaselle

Itä-ja Keski-Suomen Kolmonen jatkuu jälleen keskiviikkoiltana, kun SC Riverball saapuu Kuninkaiden vieraaksi Litmaselle. Kuninkaiden kausi alkoi kuun alussa vierasvoitolla Äänekoskella, mutta viime perjantaina tehottomuudesta rankaistiin ja kauden ensimmäinen tappio oli tuomisina Jyväskylästä JPS:n vieraana. Vierasjoukkue SC Riverball aloitti kautensa 1-1 tasapelillä FC Blackbirdiä vastaan ja nappasi kauden avausvoittonsa Äänekosken Huiman isäntänä lukemin 2-1. Joensuulaiset löytyvät sarjataulukosta Kuninkaiden etupuolelta pisteen erolla. Joukkueet kohtasivat talvella kerran, kun SC Riverball vieraili helmikuussa Savon Sanomat Areenalla ollen parempi maalein 2-3.

Kuninkaiden sairastupa kasvoi perjantaina jälleen yhdellä pelaajalla, kun Jaakko Kasurinen tekee seuraa Miika Ritalalle ja Jarkko Piriselle. Lisäksi poissa kokoonpanosta on Aarne Sipola. Akatemiasta poissaoloja tulevat paikkaamaan Lauri Hoffrén ja maalivahti Eetu Huttunen.

Kuumissa oloissa tullaan pelaamaan ja varmasti on tiukka ottelu tulossa. Maalintekoa ollaan harjoiteltu ja toivottavasti viimeistely palaa sille tasolle, millä se oli viimeisissä treenipeleissä. Paikkoja ollaan pystytty luomaan hyvin. Vastassa pitäisi olla jälleen suoraviivainen joukkue, miettii päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen ottelun aattona.

Edustus vs. SC Riverball keskiviikkona 16.5. klo 19.45 Litmasella, Tervetuloa!