OTTELUENNAKKO: Edustus jälleen Jyväskylään

Edustuksen sarjaottelut jatkuvat perjantaina Jyväskylässä joukkueen matkatessa sarjakakkosena majailevan JJK-Villikettujen vieraaksi. Kuninkaat palasivat edellisessä ottelussa voittokantaan kun SC Riverball kaatui Litmasella luvuin 3-0. Kuninkaat löytyvät sarjataulukosta sijalta viisi, mutta eroa kärjessä porskuttaviin JPS:n ja JJK-Villikettuihin on vain piste. Villiketut ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla sekä yhdellä tasapelillä. Edellisessä pelissä Äänekosken Huiman vieraana Villiketut johtivat ottelua jo 2-4, mutta kotijoukkue Huima nousi vielä kahdentoista minuutin aikana tasoihin.

Kuninkaat lähtevät otteluun kapealla ringillä. Poissa ovat edelleen loukkaantumisten takia Jarkko Pirinen sekä maalivahti Miika Ritala. Justus Haataja on sairaana ja muista syistä pois ovat Jere Tikkanen sekä Aarne Sipola. Juho Kolehmainen tulee olemaan sivussa seuraavat kaksi ottelua Riverball-ottelussa saadun punaisen kortin takia. Akatemiasta kokoonpanoon tulevat Konsta Heikkinen, Kasper Valtonen sekä Lalli Roine.

Pyritään saamaan Riverball-pelistä positiiviset asiat mukaan tähän peliin. Kahden nuoren joukkueen kohtaaminen on luvassa ja pelin tempo on varmasti nopea. Villiketut muistuttaa hieman talvella useampaan otteeseen kohdattua KuPS:n A-junnujen joukkuetta, joten jonkinlainen tieto kaikilla on, mitä vastaan on tulossa, pähkinöi päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen ottelua.

Ottelu alkaa perjantaina 25.5. klo 19.00 Jyväskylän Viitaniemen kentällä ja tulosseurantaa on luvassa Facebook-sivuilla.