OTTELUENNAKKO: Edustuksen pelit jatkuvat Jyväskylässä

Kuninkaiden ottelut jatkuvat keskiviikkona Jyväskylässä JPS:n vieraana. Kuninkaat aloittivat sarjansa sunnuntaina Äänekoskelta voitolla, kun Huima kaatui lukemin 3-4. Kotijoukkue JPS tasasi pisteet avauskierroksella Kurkimäen Kisan vieraana lukemin 2-2. Illan vastustaja JPS sijoittui viime kaudella Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa kuudenneksi jääden sarjan voittajasta Joensuun Jipposta 24 pistettä.

Kuninkaat lähtevät otteluun kapeammalla ringillä kuin sunnuntaiseen sarja-avaukseen. Loukkaantumisten takia poissa ovat Miika Ritala ja Jarkko Pirinen. Lisäksi Sampo Honkanen, Eemi Piirainen ja Aarne Sipola jäävät Jyväskylän reissulta pois. Myös Oskari Röppäsen tilannetta tarkastellaan vielä pelipäivänä. Akatemiasta mukaan lähtee todennäköisesti Nelosen avausottelussa kaksi maalia iskenyt Lalli Roine.

Arkivieraspelit varsinkin Jyväskylään asti ovat aina haastavia. Vastassa pitäisi olla suoraviivaisesti pelaava joukkue, joka pystyy hyökkäämään hyvin sekä laidoilta että keskeltä. Poissaoloja on jonkin verran, mutta hyvä nippu saadaan kasaan ja lähdetään jatkamaan siitä mihin Äänekoskella jäätiin, kommentoi päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen tulevaa ottelua.

Ottelu alkaa klo 19.00 ja liveseurantaa luvassa sekä Twitterin että Facebookin puolella.