OTTELUENNAKKO: Akatemia LehPa YJ:n vieraaksi

Akatemian ottelut Itä-Suomen Nelosessa jatkuvat tänään Lehmossa LehPa YJ:n vieraana. LehPa YJ on yksi tämän kauden ennakkosuosikeista ja on ilmoittanut tavoitteekseen nousun Itä- ja Keski-Suomen Kolmoseen. Lehmolaisilla on allaan vain yksi tappio, kun Kuopion Elo vei pisteet lukemin 5-4. Edellisessä ottelussaan LehPa YJ voitti NP-H:n vieraissa lukemin 1-7. Akatemia koki kauden avaustappionsa lauantaina kun PAVE oli parempi maalein 4-0. Sarjassa on pelattu todella paljon ristiin ja tällä hetkellä taulukosta erottuu kolmikko Elo, PAVE ja LehPa YJ. Illan otteluun Akatemia lähtee haastajan roolissa pyrkimyksenään pelata omaa peliään pienellä tekonurmikentällä.

Akatemian kokoonpanosta puuttuvat loukkaantuneet Elias Löppönen ja Aleksi Tuovinen. Lisäksi pois kokoonpanosta ovat Samuel Kuhanen ja Aleksi Ruokojärvi. Edustuksesta pelikieltonsa jälkeen pelituntumaa tulee hakemaan Juho Kolehmainen.

Vastassa tulee olemaan ehkä sarjan taitavin joukkue ja luvassa on varmasti hyvä ottelu, molemmat joukkueet haluaa pelata hyvää jalkapalloa. Sarjassa on jo nyt pelattu paljon ristiin pelejä, joten taulukko elää vielä hieman omaa elämäänsä. Kohta taas mennään jännän äärelle, toivottavasti viimeistelyharjoituksissa nähdyt suoritukset nähdään uudelleen Lehmossa, kommentoi päävalmentaja Jouni Karppinen ottelua.