OTTELUENNAKKO: Akatemia avaa sarjakautensa perjantaina

Pitkän talven jälkeen alkavat viralliset sarjapelit vihdoinkin. Kings Akatemia tekee debyyttinsä virallisissa peleissä kohtaamalla paikallisvastustaja AC Barcan Savon Sanomat Areenalla.

Peliä edeltävänä päivänä joukkueen yllä leijuu monia kysymysmerkkejä, sillä flunssa-aalto on iskenyt joukkueeseen ja täyttä varmuutta ei vielä ole siitä, minkälaisella ryhmällä päästään liikkeelle. Joukkueet kohtasivat viime viikon perjantaina harjoitusottelussa ja tuolloin vierasjoukkue AC Barca oli parempi maalein 1-2. Viime kaudella AC Barca sijoittui omassa Viitosen lohkossaan toiseksi tasapistein lohkon voittaneen PuPan kanssa. Ylemmässä loppusarjassa riistaveteläiset sijoittuivat kolmanneksi ja saivat paikan Neloseen ToU:n siirryttyä Kolmoseen ja Jippo/2:n sulauduttua LehPaan.

Akatemian leirissä odotellaan jo kovasti tulevaa koitosta ja sarjan alkua. Viime perjantain kenraaliharjoituksessa samaa joukkuetta vastaan vierailija oli maalein 1-2 parempi, joten odotettavissa lienee tasainen vääntö. AC Barca teki vaikutuksen olemalla hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Lisäksi joukkue on vahvistunut kaksoisedustuksen kautta. Varmaa on kuitenkin se, että molemmat joukkueet haluavat viedä pisteet kotiin perjantaina. Peli tulee mielestäni olemaan pienten marginaalien peli, jossa pelkästään voitontahto voi olla ratkaiseva tekijä, toteaa Akatemian päävalmentaja Jouni Karppinen.

Kings Akatemia vs. AC Barca Savon Sanomat Areenalla perjantaina 4.5. klo 20:15, Tervetuloa!