NP-H saapuu Itkonniemelle

Kuninkaiden pelit jatkuvat jälleen huomenna Itkonniemellä, kun NP-H saapuu vieraaksi. Ottelun alkuperäinen päivämäärä oli jo toukokuun alussa, mutta lumet eivät ehtineet sulamaan kokonaan Litmasen kentältä. Joukkueet kohtasivat syyskierroksen ottelussa Nilsiässä hieman yli viikko sitten. Tuolloin Kuninkaat olivat selvästi parempia ja voittivat ottelun maalein 0-7. Kingsillä on hyvä voittoputki päällä ja pelikin on alkanut luistamaan paremmin kuin alkukaudella. Edellisessä ottelussaan Kuninkaat kaatoivat LehPan Itkonniemellä lukemin 7-1. NP-H puolestaan pelasi keskikastin kamppailussa kotonaan PAVEa vastaan 1-1 -tasapelin. Sarjataulukossa Kings on edelleen toisena yhden ottelun ja pisteen päässä ToU:sta. Kuninkailla on nyt siis mahdollisuus nousta sarjakärkeen, kun tämä rästiottelu saadaan pelattua. Vierailija NP-H löytyy sarjataulukosta sijalta 7 vain pisteen ja ottelun jäljessä edellä majailevaa Iisalmen PAVEa.

Kuninkaat saavat jälleen liikkeelle 17 pelaajan ryhmän. Kierrätystä tulee edellisiin peleihin verrattuna tapahtumaan, sillä jo perjantaina Kings matkaa Rautavaaralle Raikun vieraaksi. Varmuudella maanantain ottelusta ovat poissa matkoilla edelleen oleva Gentrit Perkuqu ja armeijassa oleva Eemi Piirainen. Lisäksi muista syistä pois kokoonpanosta jäävät Justus Karppinen, Olli Savolainen, Henri Hämäläinen ja Jarkko Pirinen.

Huomiseen otteluun pitää saada mukaan sama asenne mikä on ollut parissa edellisessä pelissä. Kenttä kapenee ja hieman lyhenee Nilsiän peliin verrattuna, joten varmasti joudutaan tekemään töitä puolustuslinjan puhkaisemiseen. Lisäksi erikoistilanteet tulee ottaa huolella. – Päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen