Neljä jatkosopimusta

Kuninkaat ovat solmineet tulevaksi kaudeksi neljä uutta jatkosopimusta kun nimensä sopimuspapereihin rustasivat Lauri Mielonen, Miika Ritala, Eemi Piirainen ja Oskari Röppänen.

Laitapuolustajan tontilla viihtyvä Lauri Mielonen aloittaa jo  kahdeksannen kautensa Kuningaspaidassa. Tällä hetkellä Savonlinnassa opiskeleva Mielonen harjoittelee kevään joukkueen kanssa pääsääntöisesti viikonloppuisin. Mieloselle on Kingsissä kertynyt 78 sarjaottelua, joissa maaliverkko on soinut kuusi kertaa.

Kokkolan Palloveikoista kaudeksi 2016 Kuninkaisiin saapunut maalivahti Miika Ritala puolestaan aloittaa kolmannen kautensa Kingsin tolppien välissä. Ylimmillään Kakkosta pelannut kokkolalainen on kahden kauden aikana saanut vyölleen 29 sarjaottelua Kingsissä.

Eemi Piirainen saapui KuPS:n junnuista Kuninkaisiin viime kaudeksi. 19-vuotiaan lupaavan topparin debyyttikautta haittasi kuitenkin armeijan suorittaminen ja sarjaotteluiden määrä jäi vain neljään, joissa kuitenkin syntyi yksi maali.

Laidalla viihtyvä vasenjalkainen Oskari Röppänen debytoi Kuninkaissa kaudella 2012 yhden ottelun verran. Röppänen teki paluun Kingsiin kaudeksi 2016 ja yhteensä vyölle on kertynyt 21 sarjaottelua, joissa on syntynyt 3 maalia.

Kausi lähenee ja lisää sopimuksia on luvassa pian. Sunnuntaina 4.3. molemmat joukkueet ovat tulessa Akatemian kohdatessa harjoitusottelussa Kolmoseen nousseen Toivalan Urheilijat klo 13.00 ja Edustuksen vastustaja on klo 18.30 alkavassa ottelussa Kuopion Elo. Molemmat ottelut pelataan Kuplassa.