LehPa Itkonniemelle tiistaina

Kuninkaiden otteluputki jatkuu huomenna LehPan saapuessa vieraaksi Itkonniemelle. Joukkueet kohtasivat keväällä Lehmossa ja Kings oli silloin parempi maalein 2-4. Kuninkaat ovat edelleen pisteen ToU:ta perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena, mutta sarjan kolmatta paikkaa pitää LiPa kun ToU:n kaadettua Elon torstaina. Ottelu ratkesi vasta lisäajan kolmannella minuutilla ToU:n hyväksi. Vierasjoukkue LehPa löytyy sarjataulukon hänniltä, sillä lehmolaiset ovat metsästäneet tällä kaudella vain 5 pistettä. Lehmolaisten saldona kymmenestä ottelusta on 1 voitto, 2 tasapeliä ja 7 tappiota. Edellisessä kohtaamisessaan LehPa joutui taipumaan juurikin sarjassa kolmanneksi nousseelle LiPalle, joka vei Lehmossa pelatun ottelun maalein 2-3.

Kuninkaat saavat jälleen laajan 18 pelaajan ryhmän liikkeelle. Poissaolijoita ovat ainoastaan matkoilla oleva Gentrit Perkuqu, armeijassa oleva Eemi Piirainen, sekä muista syistä Lauri Mielonen, Jere Tikkanen sekä Olli Savolainen. Valmentaja Esa-Pekka Vartiainen on jo toistamiseen sekä vaikeassa, että kiitollisessa asemassa sillä pelaajia olisi käytettävissä enemmän kuin mitä kokoonpanoon mahtuu. Tämä on myös hyvä uutinen Kingsin kannalta, sillä tulevien parin viikon aikana pelejä on paljon ja pelaajien kierrättäminen on tärkeää.

Keväällä Lehmossa meillä pomppi pallo jalassa ja peli oli muutenkin vielä aika sekaisin. Nyt lähdetään jatkamaan siitä mihin torstaina Nilsiän sametilla jäätiin. Edellisestä ottelussa pelaaminen meni välillä turhaksi kuljetteluksi ja sitä yritetään nyt karsia pois ja pistää palloa paremmin liikkeelle. – Päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen