Kuninkaille neljä jatkosopimusta

Edustusjoukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on solmittu kun nelikko Aarne Sipola, Juuso Parhiala, Jere Markkanen ja Oskari Kainulainen kirjoittivat nimensä vuoden mittaisiin jatkosopimuksiin.

Nelikosta Parhiala kuuluu joukkueen kokeneimpiin, sillä vyöltä löytyy myös Kakkosen pelejä Kings-paidassa ja hän kuului viime kaudella joukkueen kapteenistoon. Parhaiten Parhiala viihtyy keskikentällä, mutta on silti monipuolinen pelaaja, jota pystytään tarvittaessa käyttämään niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Monipuolisuutensa ansiosta Parhiala palkittiin viime kauden päätteeksi valmennuksen luottopelaajana.

Sopimuksen tekivät myös topparit Aarne Sipola ja Oskari Kainulainen. Kaksikosta Sipola oli oli viime kaudella isossa roolissa kasvaen kauden aikana varmaotteiseksi toppariksi. Tästä syystä hänet palkittiin kauden jälkeen joukkueen parhaana pelaajana. Kainulainen saapui viime kaudella Kuningaspaitaan ja sai vastuuta 13 ottelussa. Kainulainen on urheilullinen ja ulottuva toppari, jota kaavaillaan ensi kaudeksi Sipolan pariksi toppariosastolle.

Sopimuksen teki myös taitava hyökkääjä Jere Markkanen. Markkanen kuuluu pallon käsittelytaidoiltaan varmasti Kolmosen parhaimmistoon ja pystyy murtautumaan pienestäkin tilasta maalintekopaikoille. Viime kaudella Markkanen löysi lisää vahvuutta kaksinkamppailuihin ja sai vastuuta 17 ottelussa viimeistellen kolme maalia.

Lisää sopimuksia julkaistaan lähiaikoina. Edustuksen harjoitukset ovat vielä tammikuun ajan avoimet kaikille. Harjoitukset ovat Keskuskentän kuplassa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21-22 ja sunnuntaisin klo 20-21.