Kuninkaat tiistaina Joensuuhun

Kuninkaat kohtaavat tiistai-iltana Joensuussa Jipon kakkosjoukkueen. Jippo/2 tuli sarjaan talvella täydennysjoukkueena ja on aloittanut kautensa hieman takellellen. Joensuulaisten isoin haaste on ollut saada pelaajia otteluihin, mistä hyvänä esimerkkinä edelliset pari peliä, joissa vaihtomiehiä on ollut maksimissaan yksi. Vaihtomiesten vähyys on myös näkynyt tuloksissa, sillä kolme edellistä ottelua ovat näyttäneet lukemien valossa murheelliselta. Ensin KuPS/2 vei ottelun lukemin 5-1, Elo 5-0 ja viimeisimpänä NP-H oli parempi lukemin 7-0. Jippo pääsee kuitenkin pelaamaan pitkästä aikaa kotikentällään, mikä voi hyvinkin tarkoittaa myös apuja edustusjoukkueelta, joten vastustajaa ei voi lähteä aliarvioimaan.

Sarjataulukossa isännät majailevat sijalla 7 ja ovat viidestä ottelusta saalistaneet voiton Raikusta ja pelanneet tasan LiPaa vastaan. Vierailija Kings on aloittanut sarjan puhtaalla pelillä ja lähtee jahtaamaan viidettä perättäistä voittoaan.
Kokoonpanotilanne Kuninkailla on hyvä, sillä Joensuuhun matkaa 17 pelaajan ryhmä. Sivussa ovat edelleen matkoilla oleva Sampo Honkanen sekä muista syistä Gentrit Perquku, Oskari Kainulainen, Janne Ekonsalo ja Jarkko Pirinen.