Kuninkaat sarja-avaukseen Lehmoon

Kings matkustaa huomenna Lehmoon LehPan vieraaksi. Heti ensimmäiseen peliin puolustus kokee rajuja poissaoloja kun Roope Röppänen potee nilkkavammaa, Eemi Piirainen flunssaa ja jalkapöytänsä maaliskuun lopulla murtanut Olli Savolainen ei vielä kerkeä kuntoutumaan otteluun. Lisäksi selkäkipujen kanssa painivan Juho Kolehmaisen ja työkiireitään sovittelevan Jarkko Pirisen pelaaminen on epävarmaa. Lisäksi muista syistä pois kokoonpanosta ovat Justus Karppinen, Gentrit Perquku, ja Aapeli Karjalainen. Pahasta polvivammasta toipunut Asko Vepsäläinen tekee paluun pelikentille.

LehPa sijoittui viime kaudella Itä-Suomen Nelosessa viidenneksi. LehPa avasi viime lauantaina kautensa Kuopiossa LiPan vieraana. LiPa voitti ottelun 2-1 (1-1) joten LehPa metsästää varmasti kuumeisesti kauden avausvoittoa pienellä High Pine Lanen tekonurmella.

”Viimeistelytreeneissä oli hyvä tekemisen meininki ja innolla odotetaan huomista peliä. Lisäksi NP-H pelin peruuntumisesta johtunut lisäaika valmistautumiseen on ollut hyvä” totesi päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen viimeistelytreenien jälkeen.