Kuninkaat Rautavaaralle

Kuninkaiden pelit jatkuvat tänään, kun autojen nokka käännetään Rautavaaraa kohti. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kaksi kertaa tällä kaudella. Ensimmäinen kohtaaminen Toivalassa ToU:n turnauksessa päättyi lukemiin 1-1 ja sarjaottelussa Litmasen tekonurmella Kuninkaat olivat parempia maalein 7-1. Edellisessä ottelussaan LiPaa vastaan rautavaaralaiset saalistivat pisteen, kun ottelu päättyi 4-4 tasapeliin. Kuninkaat taas voittivat haparoivalla pelillä NP-H:n kotonaan lukemin 3-1. Ennen illan ottelua Kings pitää kärkipaikkaa kahden pisteen erolla ToU:n edellä. Kotijoukkue Raiku löytyy sijalta 6 vain 3 pistettä Iisalmen PAVE:a jäljessä. Raikulla matkaa takana majaileviin nilsiäläisiin on yksi piste.

Kokoonpano on elänyt paljon edellisestä ottelusta ja Rautavaaralle lähtee noin 15 pelaajan ryhmä. Pois varmuudella ovat matkoilla olevat Gentrit Perkuqu, Jarkko Pirinen, Aarne Sipola, Henri Hämäläinen, Jere Markkanen ja Justus Karppinen sekä armeijassa oleva Eemi Piirainen. Lisäksi varmuudella kokoonpanosta on pois Olli Savolainen.

Varmasti tulee vaikea peli, sillä ottelu pelataan Rautavaaralla joka on tunnetusti todella paha paikka pelata. Varmasti tullaan pitämään palloa enemmän kuin Raiku ja jos saadaan LehPa pelin asenne ja nöyryys mukaan peliin niin ollaan vahvoilla. Keväällä Toivalassa nähtiin hyvin, että Raikua ei voi aliarvioida. – Päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen