Kuninkaat näyttivät kaapin paikan nilsiäläisille

Kuninkaat matkasivat torstaina Nilsiään NP-H:n vieraaksi. Huippukuntoisella nurmella pelattiin märissä olosuhteissa. Kings oli laajalla ryhmällä liikkeellä pelissä ja sai lepuutettua pelaajia tulevien viikkojen otteluruuhkaa silmällä pitäen.

Kings hallitsi ottelua alusta loppuun, mutta myös kotijoukkue pääsi muutamaan hyvään maalipaikkaan. Pallot menivät kuitenkin joko ohi maalin tai maalivahti Miika Ritala torjui. Ensimmäinen maali nähtiin 17 minuutin kohdalla kun Jarkko Piriselle pelattiin pallo linjan taakse. Pirinen kiersi maalivahdin ja siirsi pallon tyhjiin. Kings jatkoi maalin jälkeen hallintaa ja puolen tunnin kohdalla Esa-Pekka Vartiainen pelattiin avopaikkaan ja peli oli 0-2. Vain kuusi minuuttia tästä ja Kingsille tuomittiin rangaistuspotku, josta Jarkko Pirinen iski illan toisen osumansa ja taukolukemiksi 0-3.

Toisella puoliajalla NP-H vetäytyi ja pelin tempo laski selvästi. Vielä ennen tunnin täyttymistä Kuninkaat iskivät kahdesti. Ensin pallo kimpoili boksin sisällä Esa-Pekka Vartiaiselle, jolla oli helppo työ viimeistellä etukulmaan illan toinen osumansa. Vain 5 minuuttia Vartiaisen maalista ja Jere Tikkanen vei upealla chipillä Kingsin jo 0-5-johtoon. 80. minuutilla Jaakko Kasurinen vapautettiin linjan taakse. Kasurinen kiersi maalivahdin ja peli oli jo 0-6. Vain kaksi minuuttia tästä ja ottelun parhaana pelaajana palkittu laitapuolustaja Oskari Röppänen pääsi boksin reunasta maalia kohti ja iski pallon pienestä kulmasta voimalla etunurkkaan.

Peli oli tuloksellisesti todella hyvä. Saatiin luotua paljon laadukkaita maalintekopaikkoja ja iskettiin niistä hyvällä prosentilla. Pelillisesti pystytään silti parantamaan vielä huomattavasti. Tärkeät 3 pistettä plakkarissa ja hyvällä fiiliksellä kohti seuraavaa matsia! – #4 Oskari Kainulainen