Kuninkaat Komeettojen vieraaksi Jyväskylään.

Kuninkaiden ottelut Itä-Suomen Kolmosessa jatkuvat jälleen lauantaina, kun Kuninkaat matkustavat Jyväskylään Komeettojen vieraaksi. Täksi kaudeksi historiassaan ensimmäistä kertaa Kolmoseen nousseiden Komeettojen päävalmentaja toimii Veikkausliigassa TPS:n, JJK:n ja KTP:n paidassa yhteensä 123 liigaottelua ja niissä 44 maalia takonut Babatude Wusu.

Kotijoukkue Komeetat on pelannut tähän mennessä Kolmosessa kaksi ottelua, joista saldona ensin 4-0 -tappio paikallisvastustaja FC Blackbirdiä vastaan ja tämän jälkeen 1-3 -vierasvoitto Kuninkaat ensimmäisellä kierroksella kaataneesta SC Riverballista. Kuninkaat tasasivat viime perjantaina pisteet PK-37:n isäntinä lukemin 2-2 ja voitolla huomenna on mahdollista siirtyä sarjataulukossa ohi viidentenä olevan LehPan ja neljäntenä olevan PK:n.

Ottelussa paluun kokoonpanoon tekee polvivamman selättänyt Henri Hämäläinen. Poissaolijoiden listalla ovat PK-pelissä jalkaansa loukannut Oskari Röppänen, kauden avausottelussa loukkaantunut Juuso Parhiala sekä pitkäaikaispotilas Hannes Heinonen. Muista syistä kokoonpanosta puuttuvat Aleksi Tammi, Paulo Santana, Justus Karppinen ja Tuukka Räsänen. Ottelussa tehdään myös seurahistoriaa, kun Esa-Pekka Vartiainen pukee Kuningaspaidan päälle 200 kertaa sarjaottelussa.

Mielenkiintoista päästä pelaamaan uutta joukkuetta vastaan. Viimeistelytreeneissä oli todella kova tempo ja hyvä fiilis, joten joukkue tuntuu valmiilta peliin. Ison rajapyykin saavuttaminen myös lämmittää sydäntä, vaikka ei päästäkään juhlistamaan sitä fanaattisen kotiyleisön edessä, kommentoi Esa-Pekka Vartiainen tulevaa ottelua.

Komeetat vs. Kings SC, lauantaina 11.7. klo 18.00 Comets Park, Jyväskylä.