Kuninkaat kohtaa Elon Itkonniemellä

Kuninkaiden parin viikon tauko peleistä on takana ja maanantai-iltana vastaan asettuu paikallisvastustaja Elo. Joukkueet kohtasivat talvella useaan otteeseen Kuplan hiekalla epävirallisissa harjoitusotteluissa. Talvella pelattu ainoa täysimittainen ottelu päättyi Elon 1-2 voittoon. Vierasjoukkue Elo löytyy sarjataulukosta kotijoukkueen edeltä. Eroa joukkueiden välillä on vain yksi piste, minkä lisäksi Elo on pelannut yhden ottelun Kuninkaita enemmän. Sarjan kärkitaistelu tiivistyi torstaina kun sarjakärki ToU kärsi ensimmäisen tappionsa sarjassa PAVE:n vieraana lukemin 2-1. ToU on pelannut nyt 8 ottelua ja Kuninkailla eroa toivalalaisiin on 4 pistettä ja kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Kings pääsee laajalla ringillä Elon kimppuun. Varmuudella poissa kokoonpanosta ovat ainoastaan loukkaantumisesta kärsivä Miika Ritala, matkoilla oleva Joel Hyvönen sekä muusta syystä Henri Hämäläinen. Poissaolijoista Hyvönen on varmuudella mukana perjantaina KuPS/2 vastaan ja Ritalan tilannetta tarkkaillaan viikolla harjoituksissa.

Toivottavasti hyvä sää houkkuttelee paljon katsojia kentän laidalle. Edellisissä peleissä haasteena on ollut huono ensimmäinen puoliaika, joten huomenna tavoitteena on saada tasaisuutta pelaamiseen ottelun sisällä. Tärkeää olisi myös päästä takaisin voittokantaan kiinni. Ottelusta tulee varmasti tasainen ja perinteinen paikallisvääntö jossa täytyy taistella jokaisesta pallosta.

– valmentaja Kalle Holopainen.