Kolmosen ja Nelosen otteluohjelmat julkistettu

Itä-Suomen Piiri on julkistanut Kolmosen ja Nelosen otteluohjelmat. Molemmilla joukkueilla on heinäkuussa kahden viikon tauko otteluista.

Edustuksen ottelut alkavat Äänekoskella Huiman vieraana sunnuntaina 6.5. Toukokuussa Kuninkaita odottaa kolme vierailua Keski-Suomen Piirin alueelle kun Äänekosken lisäksi vieraissa kohdataan jyväskyläläiset JPS ja JJK-Villiketut. Ensimmäiset paikallisottelut ovat luvassa jo touko-kesäkuun taitteessa kun tiistaina 29.5. isännöidään Toivalan Urheilijoita ja perjantaina 8.6. puolestaan kohdataan KuKi Kurkimäessä. ToU:n vieraaksi Tanhulaan Kuninkaat matkaavat perjantaina 24.8. ja KuKi saapuu Litmasen tekonurmelle keskiviikkona 29.8. Edustuksen kausi päättyy lauantaina 22.9. Jyväskylässä FC Blackbirdin vieraana.

Akatemia aloittaa kautensa jo muutama päivä aikasemmin kun riistaveteläinen AC Barca saapuu Savon Sanomat Areenalle keskiviikkona 4.5.  Akatemialla paikalliskamppailuita on hieman enemmän kuin Edustuksella, sillä AC Barcan lisäksi Kuopion Elo ja Liitosalueen Pallo tuovat kuopiolaista väriä sarjaan. Akatemian kausi päättyy perjantaina 21.9. kun nilsiäläinen NP-H saapuu Savon Sanomat Areenalle.

Molempien joukkueiden otteluohjelmat löytyvät verkkosivuilta. Muutaman ottelun alkamisajankohta on vielä pimennossa ja niihin saadaan varmistus lähempänä ottelua. Molempien ohjelmiin saattaa myös tulla muutoksia, joista tiedotetaan erikseen.