Kirvelevä tappio ToU:n vieraana

Kuninkaat matkustivat perjantaina Tanhulan kentälle kohtamaan paikallisvastuja ToU:n.
Ottelu alkoi Kingsin hienoisella hallinnalla ja muutamia maalipaikkojakin saatiin luotua, mutta mistään ei palloa saatu ToU:n verkkoon. Vaarallisin tilanne Kuninkaiden päässä ensimmäisen jakson osalta oli kolmestakymmenestä metristä annettu vapaapotku, joka leijaili Miika Ritalan vartioiman maalin ylärimaan ja siitä yli maalin.

Toisella jaksolla peli avautui ja molemmissa päissä nähtiin paljon enemmän maalipaikkoja. 62. peliminuutilla Jaakko Kasurinen oli päästä murtautumaan maalipaikkaan. Rangaistusalueen sisällä hänet kaadetaan, mutta tuomarina toimineen Pekka Koposen mielestä tilanne ei ollut rangaistuspotkun arvoinen. Jatkotilanteesta Lauri Mielonen pääsee tälläämään ja maalivahti torjuu pallon yli maalin. Tästä tilanteesta tuomittiin puolestaan maalipotku.

79. minuuttilla ToU pääsee murtautumaan helpohkon näköisesti maalipaikkaan ja Tino Kauppinen pääsee tuikkaamaan lähietäisyydeltä pallon maaliin.

Lopussa Kingsiltä ei nähdä enää kunnon kiriä muutamasta paikasta huolimatta, joten lopputulokseksi jää 1-0 Toun hyväksi.