Kings sarjakärkeen voitolla LiPasta

Kuninkaiden ottelut jatkuivat keskiviikkoiltana paikallisottelulla LiPaa vastaan.

Ottelun alku oli jälleen tahmeaa peliä Kuninkailta. Syöttöpeli takkuili ja pallon liikuttaminen oli hidasta, mikä johti muutamiin vaarallisiin pallonmenetyksiin. LiPa käytti Kuninkaiden hapuilun hyväkseen ja 7. minuutilla pallo keskitettiin vasemmalta maalinedustalle, jossa Miska Laakkonen oli vapaana ja pääsi iskemään pelin avausmaalin. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Kuninkaiden peli alkoi sujumaan ja syöttösuuntia löytymään. 35 minuutin kohdalla Eemi Piirainen pääsi kulman jälkitilanteesta tuikkaamaan pelin 1-1 -taukolukemiin.

Toiselle puoliajalle Kings vaihtoi jälleen ryhmitystä ja hallitsi peliä täysin. 54. minuutilla Jere Markkanen keskitti vasemmalta ja Esa-Pekka Vartiainen ohjasi maalin edestä kauden kuudennen maalinsa. Maalin jälkeen Kuninkaat saivat luotua useita puolittaisia maalipaikkoja, mutta pallo ei tuntunut menevän millään sisään. Ottelun lopulla LiPa vaihtoi ryhmitystään hyökkäypainotteiseksi ja sai luotua painetta Kuninkaiden maalille. Puolustuksessa Eemi Piirainen ja Aarne Sipola saivat kuitenkin hoidettua pahimmat tilanteet ja Miika Ritala joutui venymään vain kerran torjuntaan.

“Alku oli vaikeeta, mutta sitten suatiin vähän onnistumisii ja löyty pelihuumori. Loppu mentiin meidän hallinnassa. Lopun paniikki tuli, mutta onneks suatiin pidettyä johto loppuun asti ja napattiin täydet pisteet.” tuumaili Jaakko Kasurinen pelin jälkeen.

LiPa vs. KINGS SC, 1-2 (1-1)

Maalit:
7min, Miska Laakkonen (LiPa)
35min, Eemi Piirainen
54min, Esa-Pekka Vartiainen