Kings kohtaa LiPan paikallispelissä

Kuninkaiden pelit jatkuvat jälleen tänään, kun vieraaksi Itkonniemelle saapuu paikallisvastustaja Liitosalueen Pallo. Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella Litmasen tekonurmella ja tuolloin Kings oli niukasti parempi maalein 1-2. LiPa johti keväällä pelattua ottelu, mutta Kuninkaat kirivät rinnalle ja ohi Eemi Piiraisen ja Esa-Pekka Vartiaisen maaleilla. Kotijoukkue Kingsin pitäessä sarjan kärkipaikkaa löytyy vierasjoukkue LiPa neljänneltä sijalta 10 pistettä Kingsiä jäljessä ja tasapisteissä maalieron turvin kolmantena olevan Kuopion Elon kanssa. Edellisessä ottelussaan LiPa kaatoi kotonaan Kettulanlahdessa Jippo/2 maalein 1-0. Kuninkaat kävivät perjantaina Rautavaaralla josta tuomisina oli 3 pistettä ja 1-5 voitto.

Kuninkaat saavat otteluun jalkeille täyden 18 pelaajan kokoonpanon. Varmuudella pois ovat työkiireiden vuoksi Joel Hyvönen ja Justus Karppinen, armeijassa oleva Eemi Piirainen sekä muista syistä Henri Hämäläinen ja Olli Savolainen.

Luvassa on varmasti jälleen tiukka paikalliskamppailu josta ei tunnetta puutu. Keväällä oli jo tasainen peli ja molemmilla joukkueilla pelaaminen on varmasti mennyt kesän mittaan eteenpäin. Toivottavasti saadaan palloa liikkeelle samalla tavalla kuin Rautavaaralla ensimmäisellä puoliajalla. – Päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen