Kauden ensimmäinen paikallispeli luvassa keskiviikkona

Kauden ensimmäinen paikalliskamppailu näkee päivänvalonsa keskiviikkona, kun Kuninkaat kohtaavat LiPan. Kings voitti lauantaina Raikun selvin 7-1 -numeroin ja keskiviikkona on mahdollisuus jatkaa sarjan ainoana puhtaan pelin joukkueena. Päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen odottaa ottelusta jännittävää, tasaista, vaikeaa ja hyvälaatuista peliä, josta tavoitteena on kolme sarjapistettä sekä kauden ensimmäinen nollapeli. Otteluun lisämausteen tuo Kingsin ja LiPan yhteinen historia. LiPassa pelaa monia entisiä Kings-pelaajia ja lisäksi vielä viime kaudella LiPa toimi Kuninkaiden farmiseurana ja muutama Kings-pelaaja kävikin hakemassa pelituntumaa vaaleansinisten paidasta.

Poissaolijoita keskiviikon pelissä ovat Aapeli Karjalainen, Janne Ekonsalo, matkoilla olevat Sampo Honkanen, Gentrit Perquku sekä Roope Röppänen. Lisäksi jalkavammasta toipuva Olli Savolainen ei vielä pysty pelaamaan, mutta on jo pystynyt vetämään muutamat treenit läpi.

LiPa on aloittanut kautensa vahvasti ja on tällä hetkellä sarjataulukossa ToU:n takana toisena huonommalla maalierolla. ToU ja LiPa ovat molemmat jo pelanneet kolme ottelukierrosta ja Kuninkaat vaanivat sarjassa kolmantena pisteen päässä kärkikaksikosta, mutta yhden pelin vähemmän pelanneena. LiPa avasi kautensa voittamalla LehPan kotonaan luvuin 2-1. Tämän jälkeen vaaleansiniset voittivat Raikun 1-0 ja pelasivat Jippo/2:n vieraana 2-2 -tasapelin.

”Viime pelissä oli paljon hyviä juttuja, joista lähdetään ammentamaan hyvää tulosta. Viimekautinen hyvähenkinen yhteistyö LiPan kanssa on nyt unohdettu ja ottelusta on varmasti tulossa kiihkeä ja tasaväkinen paikallisvääntö. Meillä on hyvä terveystilanne ja jokaiselle pelipaikalle löytyy kilpailua, mikä on myöskin pelaajan näkökulmasta hyvä asia ja saa antamaan 100% itsestään harjoituksissa ja peleissä. Voittoa tottakai lähdetään hakemaan ja samalla jatkoa hyvin alkaneelle kaudelle ja voittoputkelle. Kaikki kiinnostuneet vaan seuraamaan derbyä Litmaselle huomenna! Jaan yhden nimmarin pelin jälkeen jos joku haluaa.” kertoili tunnelmiaan pelipäivää edeltäneenä iltana puolustaja Aarne Sipola.