JJK vieraaksi Savon Sanomat Areenalle

Kings kohtaa perjantaina 3.5. Savon Sanomat Areenalla kello 20.15 JJK:n Jyväskylästä. JJK pelasi pari kautta sitten Veikkausliigaa, josta putosivat Ykköseen. Viime kauden päätteeksi joukkue meni konkurssiin ja uusi rakentaminen on aloitettu Itä- ja Keski-Suomen Kolmosesta. Ottelupäiväksi ilma on jopa eksoottinen kun perjantaina aamuyöstä alkava lumisade tekee oman taikansa otteluun.

Kings pääsee lähtemään otteluun melkein samalla kokoonpanolla. Ainoastaan Aleksi Tammi tippuu kokoonpanosta pois, koska Akatemialla alkaa oma kausi sunnuntaina. Akatemiasta edustus saa kumminkin vahvuuteensa viime ottelussa esiintyneen Otso Enkkelän sekä puolustaja Aapo Oksmanin.

JJK on saanut kasattua kovan joukkueen Kolmoseen, pelaajalistalta löytyy mm. Veikkausliigassakin komean uran pelannut Mikko Manninen. Pikkulinnut ovat laulaneet, että Jyväskylästä on paikalle tulossa myös oma fanibussillinen katsomaan oman joukkueen edesottamuksia.

Ottelusta on tulossa varmasti kutkuttava ja keli tuo oman haasteensa molempien tekemiseen. Tervetuloa jokaiselle katsomaan, kun Kuopion Kuninkaat lähtevät hakemaan kauden avausvoittoa Savon Sanomat Areenalla perjantaina klo 20.15

“Odotan ottelua innolla, JJK on sarjan kovimpia joukkueita, mutta lähdemme hakemaan kolmea pistettä. Tässä, jos jossain pelissä, fanien mukanaan tuoma 12. pelaaja on perjantaina tarpeen”, kommentoi Jaakko Kasurinen ottelun kynnyksellä.

Ottelupäiväksi on luvattu lumisadetta josta johtuen päätös ottelun pelaamisesta tehdään pelipäivänä aamupäivän aikana.