Jippo/2 Kuninkaiden vieraaksi

Pelit jatkuvat jälleen tänään, kun Jippo/2 saapuu vieraaksi Itkonniemelle. Kuninkaat pelasivat LiPaa vastaan viikko sitten, jolloin pisteet jaettiin 3-3 tuloksella. Jarkko Pirisen lisäajan tasoitusmaali nousi vieläkin arvokkaammaksi, kun ToU pelasi perjantaina maalittoman tasapelin LehPaa vastaan. Näin ollen Kuninkaat johtavat edelleen sarjaa kahden pisteen erolla toivalalaisiin. Vierailija Jippo/2 kohtasi keskiviikkona KuPS/2 Joensuussa. Ottelu päättyi niin ikään tasatulokseen maalein 2-2. Jippo löytyy sarjataulukosta sijalta 9 ja on vain 2 pistettä sarjajumbo LehPaa edellä. Matkaa kahdeksantena olevaan KuPS/2:n on myös 2 pistettä.

Kuninkaat saavat peliin jalkeille laajan ryhmän. Pois kokoonpanosta ovat Eemi Piirainen, Justus Karppinen, Oskari Kainulainen, Olli Savolainen sekä varoitustilin täyttymisestä saatua pelikieltoa kärsivä Juho Kolehmainen.

Keväällä Joensuussa oli nihkeä peli ja voitettiin lopulta 0-1. Takana on tasapeli LiPaa vastaan joten tänään tarvitaan jälleen 3 pistettä jotta pysytään ToU:n edellä. Asennepuolen pitää olla kunnossa tai tulee vaikea ottelu. – Päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen.