Härkäviikot alkavat NP-H:n vieraana

Pienen ottelutauon jälkeen Kuninkaat palaavat sorvin ääreen torstai-iltana Nilsiän Pallo-Haukkojen vieraana. Joukkueet kohtaavat kaksi kertaa lyhyen ajan sisään, sillä keväältä siirtynyt Kingsin kotiottelu pelataan 31.7. Tulevien viikkojen aikana Kings kohtaa 25.7. kotonaan LehPa:n, sen jälkeen jälleen NP-H:n, Raikun vieraissa 4.8. ja LiPa kohdataan kotona 7.8.

Kokoonpanotilanne on hyvä ja Nilsiään matkaa 17 pelaajan ryhmä. Paluun kokoonpanoon tekee loukkaantumisesta toipunut Miika Ritala ja paluuottelunsa Kings-paitaan parin vuoden tauon jälkeen tekevä Henri Hämäläinen. Kokoonpanosta poissa ovat flunssasta kärsivät Sampo Honkanen ja Olli Savolainen, matkoilla oleva Gentrit Perkuqu sekä erinäisistä syistä pois jäävät Juho Kolehmainen ja Miska Pehkonen.

Ottelusta on varmasti tulossa tasainen ja NP-H on jo näyttänyt pystyvänsä haastamaan kenet tahansa. Kuninkaiden kausi on ollut tuloksellisesti hyvä, sillä kahdeksasta ottelusta on kertynyt 7 voittoa ja 1 tappio, joka tuli sarjakärki ToU:n vieraana kesäkuussa. Kuninkaat majailevat sarjataulukossa toisena pisteen päässä toivalalaisista, jotka tosin ovat pelanneet yhden ottelun enemmän. Kotijoukkue NP-H löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi. Nilsiäläiset ovat pelanneet Kingsin tapaan kahdeksan ottelua joista saldona on 3 voittoa, 1 tasapeli ja 4 tappiota. Eroa edellä olevaan ja ottelun enemmän pelanneeseen PAVE:n on neljä pistettä.

Viimeistelyharjoitukset antoivat hyviä merkkejä huomiselle, joten eiköhän kolme pistettä tule Nilsiästä mukana. – #26 Jaakko Kasurinen