Härkäviikko jatkuu – Kuninkaat KuPS/2:n vieraaksi

Viikko jatkuu perjantai-iltana Savon Sanomat Areenalla, jossa KuPS/2 isännöi Kuninkaita klo 20:15 alkaen. Ottelu on periaatteessa kevätkierroksen viimeinen ottelu, mutta Kings kohtaa NP-H:n heinäkuussa kahdesti keväällä vallinneiden sääolosuhteiden vuoksi.

Vierailija Kings saa jalkeille 16 pelaajan ryhmän. Maanantain pelistä puuttuneista Joel Hyvönen sekä alkuviikosta isäksi tullut Jarkko Pirinen palaavat kokoonpanoon. Kings onnittelee Jakea perheenlisäyksestä! Miika Ritala kärsii edelleen loukkaantumisesta ja lisäksi kokoonpanosta jäävät pois erinäisistä syistä Roope Röppänen, Jaakko Kasurinen, Oskari Kainulainen, Gentrit Perquku, Henri Hämäläinen sekä armeijassa oleva Eemi Piirainen.

Poissaolojen vuoksi kokoonpano elää aika paljon ja muutama pelaaja pääsee kokeilemaan siipiään uusilla pelipaikoilla. Iskukykyinen joukkue saadaan kuitenkin liikkeelle. Kotijoukkue KuPS/2:n kokoonpano saattaa olla mielenkiintoinen, sillä A- ja B- juniorit ovat sarjatauolla, mikä saattaa tuoda vaihtuvuutta kokoonpanoon.

Mielenkiintoinen paikallispeli taas tulossa ja KuPS:a vastaan on aina mukava pelata. Lähtökohdat peliin on ihan hyvät ja Eloa vastaan nähty asenne täytyy pitää mukana myös tähän peliin. Muutama kaveri tulee pelaamaan vähän erikoisemmilla paikoilla, mutta siinä tulee mahdollisuuksia näyttää osaamistaan. Keskuskentällä tulee olemaan reilusti enemmän tilaa pelata kuin Itkonniemellä. Uskon, että kun pidetään sama asenne mukana ja saadaan omaa pallollista pelaamista paremmalle tasolle niin 3 pistettä irtoaa myös huomenna.

– #3 Juho Kolehmainen