Edustus kohtaa PAVEn sarja-avauksessa!

Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen pärähtää käyntiin Kingsin osalta Savon Sanomat Areenalla perjantaina 26.4 kello 20.15 kun vastaan asettuu naapurikaupungin joukkue Iisalmen PAVE.

Kings saa sarja-avaukseen jalkeille lähes täyden joukkueen kun poissa on ainoastaan pitkää loukkaantumista paranteleva Oskari Röppänen. Joukkue on harjoitellut hyvin ja torstai-illan valmistavista harjoituksissa voitonnälkä oli käsin kosketeltavissa. Joukkue on viime vuodesta vahvistunut yhdellä paluumuuttajalla. Raatajaksikin tunnettu Miska Pehkonen tekee paluun Kuningasnuttuun. Miska kävi viime kaudella ottamassa oppia slovenialaisesta jalkapallokulttuurista ja se on näkynyt tämän alkukauden tekemisessä. Brasilialainen Paulo Henrique Santana de Carvalho Nascimento tulee täysin uutena pelaajana vahvistamaan taituruudellaan Kingsin hyökkäspäätä. Se, nähdäänkö Sambaa vielä kentällä, jää nähtäväksi.

PAVE nousi viime kauden päätteeksi Itä-Suomen Nelosesta Kolmoseen. Joukkue tulee varmasti nälkäisenä ja voitonhaluisena Savon Sanomat Areenalle.

Otteluillaksi on luvassa auringonpaistetta; onko siis mukavampaa tapaa aloittaa huhtikuinen viikonloppu kun tulla katsomaan, kun Kuopion kuninkaat hyökkää nälkäisenä Iisalmen PAVE:n kimppuun? Ottelusta on tulossa varmasti tiukka ja viihdyttävä. Pelissä ei ole makkaratarjoilua, mutta omat herkut on sallittu. Siispä Kings-nuttua päälle ja kannustamaan Kings kauden avausvoittoon! Kysymyksiä katsomossa herättää varmasti kuka voittaa Kuninkaan istuimen maalikuninkuudellaan, kuka hurmaa taidoillaan ja tärkeimpänä kaikista – onko Jaakko Kasurisella edelleen oma fanijoukko? Jokainen edellämainituista asioista varmasti selviää kauden mittaan seuraamalla Kingsin otteluita ja sosiaalista mediaa Kings SC Facebookissa ja Instagramissa. 

“Mikä hurmos pääl nimpal mukavast! Kauden avauspeli, varmasti pallo pomppii alkulatauksen takia molemmilla. Helppoihin virheisiin ei ole varaa, PAVE:lla on vaaralliset hyökkääjät, joille ei voi antaa liikaa tilaa. Itse henkilökohtaisesti odotan, että aurinkokatsomo on täpötäynnä Kings-faneja”, kommentoi ottelun alla Kingsin uusi turkulainen vahvistus, puolustaja Aleksi Tammi.