Edustukselle viisi jatkosopimusta – Justus Haataja nousee Akatemiasta

Kings on solminut viisi jatkosopimusta, kun Jarkko Pirinen, Juho Kolehmainen, Gentrit Perquku, Jere Tikkanen ja Sampo Honkanen laittoivat nimet paperiin. Lisäksi toppari Justus Haataja nousee loppukaudeksi täysin edustuksen mukaan.

29-vuotias Jarkko Pirinen on edustanut Kuninkaita ensimmäisen kerran jo kaudella 2008. Pirinen on pelannut Kingsin paidassa yhteensä 95 sarjaottelua joissa on syntynyt 56 maalia. Myös Juho Kolehmainen on pitkän linjan Kings-peluri. 22-vuotiaalla laitapakilla on vyöllään 81 sarjaottelua. Lisäksi Kolehmainen on pelannut Kingsin junioreissa. 21-vuotias keskikentän härkä Gentrit Perquku on nuoresta iästään huolimatta debytoinut edustusjoukkueessa jo kaudella 2013. Otteluita ”Genulle” on kertynyt 28 kappaletta. Niin ikään keskikentällä viihtyvä Jere Tikkanen saapui Kuninkaisiin kaudeksi 2016. 23-vuotias Tikkanen on pelannut 31 ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia. Sampo Honkanen saapui Kuninkaisiin viime kaudella KuPS:n junioreista. Honkanen pelasi viime kaudella 13 ottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia.

Kesäkuussa 18 vuotta täyttävä Justus Haataja nousee loppukaudeksi edustusjoukkueeseen. Haataja on osoittanut talven aikana pystyvänsä pelaamaan jo Kolmosen tasolla ja tulee haastamaan kokeneempia toppareita. Edustusjoukkue on solmittujen sopimusten myötä valmis sarjan alkuun. Joukkuetta täydennetään vielä alkukesän aikana muutamalla pelaajalla.