Akatemian kokoonpano muodostumassa

Akatemia lähtee tulevaan kauteen lähes samalla miehistöllä kuin viime kaudella. Valtion Vanikkamurskaamo kutsui palvelukseensa Konsta Heikkisen, Aleksi Tuovisen, Eetu Huttusen, Roope Repon sekä Kasper Valtosen. He liittyvät kokoonpanoon heti kun asevelvollisuus on suoritettu. Uusina kasvona Akatemiassa nähdään Kuopion Palloseurasta siirtyneet maalivahdit Eeli Törnroos sekä Roni Nenonen, joka on Akatemian väelle jo vanha tuttu. Lisäksi Otso Enkkelä Kuopion Palloseurasta tulee vahvistamaan Akatemiaa.

Akatemiaa voisi kuvailla tulevalle kaudelle seuraavasti: Nuori, motivoitunut sekä nälkäinen sarjapisteiden perään. Tavoitetta kohti mennään määrätietoisella harjoittelulla, jossa tavoitteena on kehittää sekä joukkuetta että yksilöitä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Pelaajapolku on edelleen joukkueemme punainen lanka ja yhteistyö edustuksen kanssa on ollut tiivistä ja palkitsevaa. Akatemian nuoret ovat saaneet hienosti tukea edustuksen pelaajilta. Toivotaan tulevalle kaudelle kirsikaksi kakun päälle ylempää sarjapaikkaa. Siinä on vuorta kiivettäväksi kerrakseen.