Akatemialla avoimet harjoitukset

Akatemia aloittaa kauteen 2020 valmistautumisen tiistaina 5.11 ja etsii riveihinsä motivoituneita pelaajia. Akatemian sarjataso ratkeaa tammi- helmikuun aikana.

Kings Akatemia perustettiin niitä nuoria B-junioreita varten, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua jatkaa enää entisessä seurassaan. Akatemian tavoitteena on taata nuorelle ammattitaitoinen jalkapallovalmennus, kunnolliset harjoitteluolosuhteet sekä mahdollisuus jatkaa omaa pelaajapolkuaan. Akatemia harjoittelee ja pelaa intohimolla, mutta muistaa myös jalkapalloilun ulkopuoliset asiat. Akatemiassa korostuu yhteisöllisyys, hyvät henkilösuhteet ja ymmärrys siitä, että vaikka jalkapallo tulee ensin, ihan lähellä ovat myös koulunkäynti, koti ja hyvät kaverit. Koska Kings Akatemian pelaajat ovat pääasiassa B- ja A-junioreita, osa pojista suorittaa jo asepalvelustaan ja osa suuntaa syksyllä muualle opintojensa pariin jonka takia rosterissa on tilaa uusille pelimiehille.

Motivoituneita ja kehityshaluisia pelaajia haetaan rinkiin mukaan. Meillä on joukkueessa hyvä pöhinä ja jokainen jätkä ottaa avosylin vastaan uusia tuttavuuksia. Tässä on oiva mahdollisuus jatkaa pelaajapolkua ja mikäli pelaajalla rahkeet riittävät niin on myös mahdollista päästä kokeilemaan taitojaan edustuksen mukana. Kaikki halukkaat vaan mukaan kokeilemaan, tuumaa Akatemian päävalmentaja Jouni Karppinen.

Ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 5.11. Savon Sanomat Areenalla klo 20.00-21.00.

Harjoitusvuorot marraskuussa:

Maanantai 16.30-18.00, Kotkankallio (fysiikka treenit)
Tiistai 20.00-21.00, Savon Sanomat Areena
Keskiviikko 20.00-21.00, Lippumäki
Perjantai 20.00-21.30, Lippumäki

Mukaan voi tulla myös edustusjoukkueessa pelaamisesta kiinnostuneet pelaajat. Edustusjoukkueen harjoitusten aloitusajankohta on vielä avoin, sillä tällä hetkellä kartoitetaan kaudelle 2020 uutta valmennusjohtoa.

Yhteydenotot: Jouni Karppinen, 050 535 0014