Akatemia tavoittelee voitottoman putken katkaisua Nilsiässä

Lauantaina Akatemia lähtee mittaamaan tasoaan Nilsiään NP-H:n vieraaksi. Selkeästi alakanttiin menneen kevätkierroksen päättää jumbofinaali, josta pisteet molemmille joukkueille ovat enemmän kuin tervetulleita. Akatemian voitoton putki on jo seitsemän ottelun mittainen. Edellisessä ottelussaan Akatemia taipui Elon isäntänä 0-1 -tappioon. Nilsiän ottelu on viimeinen ennen parin viikon sarjataukoa. Kotijoukkue NP-H taipui edellisessä ottelussaan sarjakakkoselle PAVE:lle luvuin 3-2, joten luvassa on varmasti tiukka ottelu.

Akatemia saa melkein koko joukkueen mukaan, poissa ovat ainoastaan Elias Löppönen sekä Pieti Tiilikainen. Edustuksesta otteluun tulee loukkaantumisesta toipunut maalivahti Miika Ritala.

Harjoitukset kuluneella viikolla ovat menneet todella hyvin ja hieman kadoksissa ollut punainen lanka on jälleen löytymässä. Omilla vahvuuksilla mennään ja toivottavasti se riittää ryöstöretkeen. Tiukka vääntö on joka tapauksessa luvassa ja Nilsiän yleisö saa varmasti nähdä upean ottelun. Tunnelma tulee olemaan kohdallaan, kommentoi päävalmentaja Jouni Karppinen ottelua.