Akatemia isännöi SaPaa

Perjantaina 10.5. Akatemia saa vieraakseen SaPan Pieksämäeltä. Ottelu on SaPan kauden ensimmäinen ja Akatemialle toinen, joten alkujännitystä on vielä tyrkyllä molempien koppiin. Kuluneen talven aikana Akatemia ei pelannut yhtään harjoituspeliä SaPaa vastaan, joten pieksämäkeläisten pelisysteemi on vielä hieman pimennossa.

Poissa Akatemian kokoonpanosta ovat joukkueen kapteeni Oskari Koskinen, joka parantelee alaraajavammaa sekä Khalid Shelfun, joka on lepovuorossa. Lisäksi poissa on pelaajia, jotka suorittavat varusmiespalvelusta. Akatemiaa tulevat Edustuksen puolelta vahvistamaan Asko Vepsäläinen sekä Miska Pehkonen. Molemmat tuovat lisää fyysistä osaamista tullessaan.

Odotettavissa on kaikin puolin jännittävä tapahtuma, sillä molemmat joukkueet tulevat taistelemaan pisteistä loppuvihellykseen saakka. Yleisön kannattaa tulla ajoissa, sillä vaikka viime pelissä jono ei ihan satamaan asti yltänytkään, paikkoja kuitenkin on rajallinen määrä. Luvassa on varmasti viihdyttävää liikkeen runoutta sekä päätä huimaavia suorituksia ja kun paikkakin on ihanteellinen, niin missäpä muualla sitä olisi kuin Savon Sanomat Areenalla klo 20.15 alkaen, tuumailee Akatemian päävalmentaja Jouni Karppinen ottelun aattona.

Akatemia vs. SaPa perjantaina 10.5. klo 20.15 Savon Sanomat Areenalla, tervetuloa!