Akatemia hakee vielä vahvistuksia joukkueeseen

Akatemian tavoitteena on taata nuorille pelaajille ammattitaitoinen jalkapallovalmennus, kunnolliset harjoitusolosuhteet sekä mahdollisuus jatkaa omaa pelaajapolkuaan. Akatemia harjoittelee ja pelaa intohimolla, mutta muistaa myös jalkapalloilun ulkopuoliset asiat. Akatemiassa korostuu yhteisöllisyys, hyvä henkilökemia ja ymmärrys siitä, että vaikka jalkapallo tulee nykypäivän yhteiskunnassa ensin, heti seuraavana ovat myös koulunkäynti, koti ja hyvät kaverit. Koska Kings Akatemian pelaajat ovat pääasiassa B- ja A-junioreita, osa pojista suorittaa jo asepalvelustaan ja osan tiedetään suuntaavan syksyllä muualle opintojensa pariin, rosterissa on näin ollen tilaa myös uusille pelimiehille.

Akatemia on hyvä polku kohti Kingsin edustusjoukkuetta nuorelle ja nälkäiselle pelaajalle. Näytönpaikkoja on jatkuvasti ja sitä kautta mahdollisuus päästä kiinni Edustuksen peleihin, kommentoi puheenjohtaja Kalle Holopainen.

Yhteydenotot joukkueen vastuuvalmentaja Jouni Karppiseen, 050 535 0014 mobiilipäätelaitteella puheluin, perinteisin tekstiviestein tai Whatsappitse.