Äänekosken Huima Edustuksen vieraaksi

Edustuksen pelit jatkuvat jälleen tiistaina Äänekosken Huiman saapuessa vieraaksi Kettulanlahteen. Samalla käynnistyy Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen syyskierros. Keväällä sarja-avauksessa Äänekoskella Kuninkaat vetivät tiukkojen vaiheiden jälkeen pidemmän korren ja toivat pisteet Kuopioon 2-3 -lukemin. Sarjataulukosta vierailijat löytyvät sijalta yhdeksän takanaan vain SaPa Pieksämäeltä. Kuninkaat majailevat sarjataulukossa sijalla seitsemän 8 pistettä äänekoskelaisia edellä ja 5 pistettä sarjakärki KuKin perässä.

Kuninkaat saavat jalkeille iskukykyisen joukkueen. Poissa ovat loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi oleva Oskari Röppänen sekä muista syistä Joel Hyvönen ja Gentrit Perquku. Paluun kokoonpanoon tekee Varkaus-ottelussa pelikiellossa ollut Ali Al-Musawi. Akatemiasta otteluun tulevat Markus Pironetti, Kalle Hartikainen ja Aleksi Tuovinen.

Keväällä taisteltiin hyvin sarja-avauksessa pisteet kotiin. Tiukka peli on varmasti tulossa ja kaksinkamppailuissa pitää olla hereillä. Lähdetään myös kokeilemaan muutamia uusia juttuja pelin suhteen, jotka toivottavasti tuovat tulosta. Viimeistelytreeneissä oli hyvä meno ja sitä lähdetään siirtämään huomenna kentälle, pähkinöi päävalmentaja Esa-Pekka Vartiainen peliä.

Edustus vs. Äänekosken Huima tiistaina 24.7. klo 19:45, Kettulanlahti!