Siirry suoraan sisältöön

Paluumuuttajia ja uusia sopimuspelaajia

Kuninkaiden joukkueen rakentaminen kohti kautta 2024 on hyvässä vauhdissa ja uusia sopimuksia on solmittu roppakaupalla.

Paluumuuttajana seuraan palaa Konsta Heikkinen, joka pelasi viime kaudella Kakkosta Kuopion Elon riveissä. Kakkosessa pelejä kertyi vyölle kaikkiaan 13 kappaletta. Kuninkaissa “Kona” on pelannut yhteensä 40 ottelua, joissa maaliverkko on heilunut 4 kertaa.

Toisena paluumuuttajana Kuninkaissa nähdään Joel Hyvönen. PK-37:n kasvatti edusti Kingsiä viimeksi kaudella 2019. Otteluita Hyvöselle on kertynyt 51, joissa on syntynyt 10 maalia.

Viime kaudella Akatemian riveissä Nelosta pelannut Wiljami Mustonen on myös tehnyt sopimuksen ja kamppailee näin ollen peliajasta pykälää kovemmassa sarjassa tällä kaudella.

Maalivahtiosasto pysyy viime kauteen nähden samana, kun Henri Mäkelän ja Taavetti Peiposen lisäksi Lassi Rahikainen laittoi nimensä sopimuspaperiin. Viime kaudella Kuninkaissa debytoinut Rahikainen nähtiin tolppien välissä viidessä ottelussa.

Täysin uutena pelaajana Kuninkaisiin liittyy Joonas Karvinen. Tikkurilan Palloseuran kasvatti Karviselle sopimus Kuninkaissa on ensimmäinen aikuisten tasolla.

Lisää sopimusuutisia luvassa lähiaikoina.