Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat Joensuuhun

Kings kohtaa lauantaina AFC Keltikin Mehtimäen tekonurmella. Molemmat joukkueet hävisivät edellisen sarjaottelunsa ja kaipaavat kipeästi pisteitä. Kuninkaat taipuivat Keuruulla KeuPalle maalein 4-2 ja Keltik puolestaan Iisalmessa PK-37:lle niukasti 2-1. Molemmilla joukkueilla on siis kasvojen pesun paikka tulevassa ottelussa.

Joukkueet tuntevat toisensa varsin heikosti, eivätkä seurat ole kohdanneet hetkeen virallisissa sarjaotteluissa.

Kings saa jalkeille Joensuuhun hyväjalkaisen kokoonpanon ja on kuluvalla viikolla päässyt harjoittelemaan ensimmäisiä kertoja tämän vuoden osalta isolla kentällä.

” Tämän viikon ison kentän harjoitukset näkyvät ottelussa varmasti positiivisesti”, kommentoi ottelun alla puolustaja Eetu Kärki.

Ottelusta tarjolla ilmainen striimi kotijoukkueen toimesta.

“Viime ottelussa meillä oli haasteita omassa puolustuspelissä ja tämä viikko ollaan harjoiteltu sitä osa-aluetta kuntoon. Omakin kunto on huipussaan, joten eiköhän pommit taas tipu”, kommentoi ikinuori Petteri Rönkkö.