Siirry suoraan sisältöön

Kings-legenda Timo “Sile” Koponen valmennustiimiin

Kuninkaiden valmennustiimi on saanut vahvistukseksi todellisen Kings-legendan, kun Samu Penttisen aisaparina kaudella 2023 toimii Timo “Sile” Koponen. Koponen kuuluu siihen kahden pelaajan joukkoon, jonka Kuningaspaidan pelinumero on jäädytetty. Urallaan numerolla 5 peräti 253 sarjaottelua Kuninkaissa urakoinut Koponen oli mukana mm. vuoden 1998 Kingsin Kakkosessa pelanneessa joukkueessa, joka taisteli tasaväkisesti KuPS:n kanssa sarjanoususta Ykköseen, jääden lopulta lohkokakkoseksi. Kun nousukarsinnoissa Närpes Kraft osoittautui paremmaksi, sarjatason vaihto porrasta ylemmäksi ei kuitenkaan onnistunut. Tuolta vuodelta plakkariin jäi kuitenkin Kakkosen Cupin finaalin voitto MuSan kustannuksella.

“On legendoja, on seuralegendoja ja sitten on Sile, joka on legenda paitsi Kingsissä, myös koko Kuopion jalkapalloilullisessa yhteisössä lukuisine Suomen mestaruuksineen mm. ikämiesten tasolla. On mahtavaa saada osa Sile takaisin osaksi Kuningaslaumaa”, kommentoi puheenjohtaja Kalle Holopainen uutta sopimusta.