Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat keskiviikkona Viitaniemeen

Väliviikon jälkeen Kuninkaiden matka Itä-Suomen Kolmosessa jatkuu vierasottelulla JJK:n kakkosjoukkuetta vastaan. Kuninkaat lähtevät otteluun tappio niskassaan, kun Lehmon vierailu päättyi 2-0 -tappioon. Keskiviikon otteluun lähdetään sarjataulukon sijalta viisi, josta matkaa kolmantena olevaan PK-37:n on neljä pistettä. Kakkosena oleva AC Barca on Kuninkailta jo kahdeksan pisteen päässä Kuopion Elon porskuttaessa sarjakärjessä 10 pisteen erolla riistaveteläisiin. Kotijoukkue JJK/2 löytyy sarjataulukosta sijalta kahdeksan ja eroa Kuninkaisiin on viisi pistettä. Jyväskyläiset pääsevät otteluun voitto takataskussaan, sillä Joensuun vierailulla kaatui isäntäjoukkue SC Riverball lukemin 1-2.

Kevätkierroksella Kuninkaat isännöivät Kettupaitoja Lippumäen hallissa ja pisteet jäivät Kuopioon lukemin 3-1. Vierailijat siirtyivät 0-1 -johtoon hienolla laukauksella 17 minuutin kohdalla, mutta Kuninkaat kuittasivat nopeasti tasoihin ja ohi. 20. minuutilla Yousif Joseph tasoitti ottelun ja vain kolme minuuttia myöhemmin Petteri Rönkkö vei isännät johtoon. Joseph kaunisteli numeroiksi vielä 3-1 kymmenen minuuttia ennen loppua. Viime kaudella kettupaidat kohdattiin Viitaniemessä kertaalleen ja tuolloin Kuninkaat matkasivat 2-3 -voitolla täyden pistepotin kera Kuopioon.

JJK Jyväskylä/2 vs. Kings SC, keskiviikkona 24.8. klo 19:00 Jyväskylässä.