Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat lauantaina Lehmoon

Kuninkaiden ottelut Itä-Suomen Kolmosessa jatkuvat tulevana lauantaina vierasottelulla LehPaa vastaan. Töksähdellen syyskierroksen aloittaneet Kuninkaat palasivat takaisin edellisottelussa voittokantaan kaatamalla JPS:n Rauhalahdessa 1-0 Esa-Pekka Vartiaisen rankkarimaalilla. Kotijoukkue LehPa on aloittanut syyskierroksen pirteästi. Ensin kaatui sarjakakkonen AC Barca Riistavedellä lukemin 1-5, tämän jälkeen kotiottelussaan LehPa pelasi maalittoman tasapelin FC Blackbirdiä vastaan ja viime perjantaina Joensuun paikalliskamppailussa kaatui SC Riverball lukemin 1-3.

Kevätkierroksella LehPa kohdattiin Litmasen tekonurmella. Keväällä lehmolaisilla oli vaikeuksia saada joukkuetta peleihin ja Litmasen kentällä nähtiinkin viime vuosina harrastefutiksen parissa viettänyt 123 liigapeliä pelannut Sasha Anttilainen. Vajaamiehinen LehPa pisti hyvin kampoihin Kuninkaille ja siirtyi ottelussa ensimmäisellä puoliajalla 0-1 -johtoon. Kuninkaat nousivat Konsta Heikkisen maalilla tasoihin hetkeä ennen puoliaikaa. Pitkään näytti siltä, että pisteet jaetaan, mutta aivan ottelun loppuhetkillä Esa-Pekka Vartiainen vei kotijoukkueen 2-1 -johtoon ja minuuttia ennen täyttä aikaa Petteri Rönkkö kaunisteli lukemiksi 3-1 taululle.

LehPa vs. Kings SC, lauantaina 13.8. klo 17:00 Lehmo High Pine Lanen nurmella.