Siirry suoraan sisältöön

JPS vieraaksi Rauhalahteen

Syyskierros jatkuu Kingsin osalta kotiottelulla, johon se saa perjantaina vastaansa hyvässä vireessä olevan JPS:n. Neljä viimeistä otteluaan maaliakaan päästämättä voittanut vierasjoukkue kärsi edellisen tappionsa kesäkuun alussa, jolloin se taipui tiukassa ottelussa Kuopion Väre Areenalla Kuopion Elolle maalein 1-0. Viimeisimmässä ottelussaan JPS kylvetti Riverballia maalein 4-0 ja nousi tuolla voitollaan sarjassa jo kolmannelle sijalle.

Kuninkaiden syyskausi on alkanut mollivoittoisesti sen hävittyä ensin kotonaan KeuPalle ja sen jälkeen vierasottelun PK-37:a vastaan. Iisalmen vierailulla eritoten jaksojen alut osoittautuivat Kingsille hankaliksi PK:n ujutettua käytännössä ensimmäisistä maalipaikoistaan pallon verkkoon. Kotijoukkueen pelaajiston terveystilanne on vähän parempi kuin kahdessa edellisessä ottelussa ja päävalmentaja Pekka Niskasella on ainakin näillä näkymin hieman enemmän valinnanvaraa kokoonpanon suhteen. Mm. edellisottelussa kokoonpanoon jo nimetyt Juuso Parhiala ja Valentin Määttä joutuivat jättämään sairastelujen vuoksi Iisalmen reissun väliin, samoin työesteinen Tuukka Räsänen.

Kings – JPS, Rauhalahdessa 5.8. klo 20.00 alkaen. Tervetuloa seuraamaan!