Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat Iisalmeen

Kuninkaiden seuraava otatus Itä-Suomen Kolmosessa koittaa keskiviikkona, kun autojen nokat osoittavat kohti Iisalmea ja Sankariniemen kenttää. Odotettavissa on perinteisesti kiihkeä ottelu PK-37 vastaan. Kuninkailla on kevätkierrokselta revanssin paikka, kun iisalmelaiset matkasivat Lippumäestä kotiin 2-3 -voiton kanssa. Tuolloin Kuninkaista maalipuiden väliin osuivat Esa-Pekka Vartiainen ja Otto Vilo. Kotijoukkue PK-37 pääsee otteluun voitokkaan Joensuun vierailun ja kesätauon jälkeen. Riverball kaatui 5.7. pelatussa ottelussa lukemin 0-4.

Kuninkaiden edellinen ottelu sujui mollivoittoisesti, kun sarjanousija KeuPa kävi hakemassa Rauhalahdesta mukaan täyden pistepotin loppuhetken maalilla. Kauden edetessä vahvistunut ja otteitaan piristänyt KeuPa tarrasi samalla tiukasti kiinni sarjapaikkaan, kun piste-ero putoajan paikalla olevaan Savon Palloon kasvoi jo kahdeksaan pisteeseen. Kuninkailla olisi ollut hyvä sauma ottaa sarjassa toisena olevaa AC Barcaa kiinni, sillä riistaveteläiset hävisivät oman ottelunsa LehPaa vastaan lukemin 1-5. KeuPa-tappion myötä piste-ero Barcaan pysyi viidessä pisteessä ja perässä neljäntenä oleva FC Blackbird hengittää pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

PK-37 vs. Kings SC, keskiviikkona 27.7. klo 18:30 Sankariniemen stadionilla Iisalmessa.