Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat palaa tositoimiin Rauhalahdessa

Kuninkaat palaavat tositoimiin perjantaina kun se isännöi Rauhalahdessa sarjanousija KeuPaa. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran sarja-avauksessa, jossa Kingsin tehokas puolituntinen heti ottelun alussa oli KeuPalle liikaa ja Kuninkaat pääsivät kotimatkalle 4-0 -voitto mukanaan. Tuloksellisesti vaikean alun jälkeen keuruulaiset ovat saaneet pikku hiljaa paremmin sarjan vaatimustasosta kiinni ja viimeimmässä neljässä pelissä saldona on voitto, kaksi tasapeliä ja tappio.

Kuninkaat jatkavat sarjaa kolmannelta sijalta Elon ja AC Barcan vanavedessä. Ylemmän keskikastin tasaisuudesta kertoo se, että Kingsin ja kuudennella sijalla olevan PK-37:n piste-ero on ainoastaan kolme pistettä. Kuninkaiden terveystilanne on perjantain ottelua silmällä pitäen varsin hyvä, mutta lomareissujen ja muiden pakottavien poissaolojen vuoksi kokoonpano tulee elämään jonkin verran. Jalkeille saataneen kuitenkin iskukykyinen joukkue.

Kings – KeuPa, Rauhalahdessa perjantaina 22.7. klo 20.00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Kuninkaat voittoon!