Siirry suoraan sisältöön

Edessä viimeinen ottelu ennen kesätaukoa

Kevätkierroksen viimeinen ottelu pelataan perjantaina helteisellä Rauhalahden sametilla ja vastaan saapuu Savon Pallo Pieksämäeltä. Kuninkaiden useamman ottelun tappioton putki katkesi juhannusviikolla, kun Kuopion Elo oli paikalliskamppailussa vahvempi maalein 3-0. Elo oli tehokas omissa maamipaikoissaan ja myös Kuninkailla oli omat paikkansa maaleihin, mutta tällä kertaa ruuti oli märkää ja tehtyjen maalien sarake näytti pelin jälkeen nollaa.

Kuninkaiden kausi on ollut nousujohteinen ja ennen tämän illan ottelua sarjataulukossa komeillaan sijalla neljä, vain kaksi pistettä ottelun enemmän pelannutta FC Blackbirdiä perässä. Vierasjoukkue Savon Pallon kausi on ollut vaikea. Se löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta saldonaan ainoastaan yksi piste tasapelistä sarjanousija KeuPaa vastaan. Tehtyjä maaleja pieksämäkeläisillä on toistaiseksi ainoastaan kolme. Aikaisemmat kohtaamiset SaPaa vastaan ovat kuitenkin osoittaneet, että mitään ei saada ilmaiseksi. Viime kaudella alkusarjassa SaPa rankaisi Kuninkaiden tehottomuudesta ja lähti kotimatkalle Rauhalahdesta 1-2 -voiton kanssa. Kauden päätösottelussa Kuninkaat näyttivät kuitenkin pieksämäkeläisille kaapin paikan 4-1 -lukemin. Tuolloin Jere Markkanen osui kahdesti ja Otto Vilo sekä Petteri Rönkkö kertaalleen. Luvassa on varmasti jälleen viihdyttävä ottelu lämpöisessä kesäillassa, joten nyt on hyvä hetki tulla nauttimaan jalkapallosta paikan päälle.

Kings SC vs. Savon Pallo, perjantaina 1.7. klo 20:00 Rauhalahdessa, tervetuloa!