Siirry suoraan sisältöön

Kauden toisen paikalliskamppailun aika

Kuninkailla on tänään edessään kauden toinen paikalliskamppailu, kun juhannusviikon ottelussa kohdataan isäntäjoukkue Kuopion Elo. Vahvasti kauden aloittanut Elo johtaa sarjaa tällä hetkellä kolmen pisteen erolla AC Barcaan nähden, josta Kuninkaat ovat perässä viisi pistettä. Sekä Kuninkailla että Barcalla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Elolla. Elon valmennuksesta löytyy suomalaisen jalkapalloilun legenda Atik Ismail, jolla on vyöllään myös 11 sarjaottelua ja yksi maali Kingsin paidassa. Talvikaudella korona sotki suunnitelmia loppujen lopuksi niin paljon, että Kuninkaat eivät kohdanneet harjoitusotteluissa Eloa kertaakaan. Edellisen kerran virallisessa sarjaottelussa Kuninkaat ja Elo kohtasivat kaudella 2017 Nelosessa. Kuninkaiden mestaruuteen päättyneellä kaudella kohdattiin kahdesti, joista ensimmäisessä ottelussa Kuninkaat ottivat Itkonniemessä 2-1 -voiton. Toinen osaottelu pelattiin syksyllä sarjan jo ratkettua ja tuolloin pisteet jaettiin lukemin 3-3.

Kuninkaat pääsevät lähtemään otteluun hyvistä lähtökohdista. Alla on kaksi ehjää ottelua, joissa on tullut voitot Blackbirdistä maalein 1-0 ja SC Riverballista vieraskentällä lukemin 0-3. Kokoonpanoon ei myöskään tarvitse muokata muutamia poissaolojen pakottamia muutoksia lukuunottamatta. Kotijoukkue Elo pääsee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Ensin kaatui kotona JPS 1-0, tämän jälkeen Elo oli tyly vieras Riverballia vastaan voittaen lukemin 0-5 ja perjantaina kotona kaatui LehPa lukemin 4-0. Luvassa on varmasti paikalliskamppailulle ominaista taistelua, jossa kumpikaan ei halua hävitä, joten varmasti viihdyttävä ottelu on tiedossa.

Kuopion Elo vs. Kings SC, tiistaina 21.6. klo 20:30 Väre Areenalla.